Word Onze Partner in Succes

Stap binnen in de dynamische wereld van 3×3 Zwolle. Hier krijgt de toekomst van 3×3 basketball gestalte en komen de mogelijkheden voor plaatselijke groei en ontwikkeling tot bloei. Jouw betrokkenheid als sponsor of donateur is de sleutel tot het verwezenlijken van dromen en doelen. Laten we het samen doen!

Waarom Sponsor of Donateur?

Jouw steun maakt een aanzienlijk verschil voor ons evenement en de bredere gemeenschap. Hier is waarom jouw betrokkenheid van onschatbare waarde is:

Lokale
Impact

Door te sponsoren of te doneren, draag je bij aan de lokale ontwikkeling van sport- en jongerenwerk in de regio Zwolle.

Groei van
3x3 Basketball

3×3 basketball groeit snel en heeft de mogelijkheid om levens te veranderen van jonge talenten. Als sponsor van 3×3 Zwolle investeer je in de toekomst van deze sport.

Je ondersteunt niet alleen een spectaculair evenement, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van lokale talenten en de bevordering van 3×3 basketball als een opkomende discipline.

Maatschappelijke Betrokkenheid

Jouw steun draagt bij aan maatschappelijke thema’s zoals jeugdcriminaliteit, eenzaamheid, gezonde levensstijl, kansengelijkheid en diversiteit.

Sponsor Mogelijkheden

Bij 3×3 Zwolle bieden we diverse sponsorpakketten, maar ook maatwerkopties om aan jouw specifieke wensen en budget te voldoen. Hier zijn enkele van de voordelen die je als sponsor kunt verwachten:

Als "Triple-five" (T5) betekent dat een speler in één wedstrijd vijf of meer scores heeft behaald in punten, rebounds en hoogtepunten, dan is dat een indrukwekkende prestatie. Het laat zien dat de speler op meerdere gebieden van het spel zeer productief is geweest.

Om een T5 te behalen, moet een speler minimaal vijf punten scoren, vijf of meer rebounds pakken en vijf of meer opmerkelijke hoogtepunten genereren. Dit zou kunnen betekenen dat de speler zowel offensief als defensief een grote impact heeft gehad in de wedstrijd, en ook opvallende momenten heeft gecreëerd die de aandacht trekken.

Triple Five Hoofdsponsor

We bieden een buitengewone kans voor jouw bedrijf om nauw verbonden te worden met ons toernooi door naamgeving. Het toernooi draagt officieel de naam van jouw bedrijf. Je valt op en maakt impact door je bedrijfsnaam te verbinden aan dit evenement. Als naamgevende sponsor krijg je exclusieve zichtbaarheid en erkenning. Jouw bedrijfsnaam wordt prominent weergegeven op alle officiële communicatiekanalen, waaronder de website, sociale mediapagina’s, persberichten en promotionele materialen. Bij elke keer dat het toernooi genoemd wordt, zal jouw bedrijfsnaam verbonden zijn met de spanning, dynamiek en sportiviteit van het evenement.

"Top scorer" (topscoorder) is een statistiek die bijgehouden wordt in de 3x3 World Tour en het meet simpelweg welke speler de meeste punten heeft gescoord gedurende het toernooi.

Punten kunnen worden gescoord door veldgoals (scores vanuit het speelveld) en vrije worpen. Elke succesvolle veldgoal telt als één of twee punten, afhankelijk van de positie waarvandaan de worp wordt genomen. Vrije worpen leveren meestal één punt op.

Top Scorer Partners

Een van de statistieken die wordt bijgehouden, is "Most highlights" (meeste hoogtepunten). Deze statistiek meet welk team de meest spectaculaire en opvallende acties heeft uitgevoerd tijdens het toernooi.

Highlights kunnen verschillende dingen omvatten, zoals indrukwekkende slam dunks, spectaculaire passes, belangrijke scores of opmerkelijke verdedigende acties. Het gaat over momenten die de aandacht trekken van het publiek en de spelers zelf.

Highlights Sponsors

3×3 Zwolle is op zoek naar gewaardeerde sponsoren die ons evenement willen ondersteunen. Als sponsor krijg je de mogelijkheid om zichtbaarheid te krijgen op verschillende platforms, waaronder onze website, video’s en foto’s van het toernooi. Maar we hebben ook een unieke mogelijkheid om een court te claimen en te voorzien van jouw naam of logo.

Als sponsor van het 3×3 toernooi draag je niet alleen bij aan een fantastisch sportevenement, maar je laat ook zien dat je betrokken bent bij de gemeenschap en de ontwikkeling van lokale sportinitiatieven. Het is een prachtige kans om je merk te laten stralen en een blijvende indruk te maken op de deelnemers en toeschouwers.

"Most key assists" (meeste belangrijke assists) is een statistiek die bijgehouden wordt in de 3x3 World Tour en het meet welke speler de meeste cruciale assists heeft gegeven gedurende het toernooi.

Een assist wordt geregistreerd wanneer een speler een pass geeft aan een medespeler die direct resulteert in een geslaagde score. Een belangrijke assist wordt beschouwd als een pass die een doorslaggevende rol speelt bij het creëren van een scorekans of het vergemakkelijken van een score.

key Assist Donaties

Als sponsor worden jouw bijdragen direct geïnvesteerd in het succes van ons evenement en onze gemeenschap. Maar zelfs kleine donaties kunnen een impact hebben. Overweeg om een eenmalige donatie te doen om ons te helpen groeien en ontwikkelen.

Rebounds Suppliers

Word jij onze rebound supplier? Hiermee bied je jouw producten of diensten aan in ruil voor betrokkenheid bij het toernooi. Als rebound supplier promoot je jouw bedrijf en ondersteun je ons evenement tegelijkertijd. Win-win dus!

We staan ook open voor het bespreken van specifieke voordelen en mogelijkheden op maat. Dat is afhankelijk van jouw specifieke goederen of diensten en je wensen als supplier. We willen graag een partnerschap aangaan dat voor beide partijen voordelig is en bijdraagt aan het succes van ons toernooi.

Neem Contact op

Ben je klaar om deel uit te maken van 3×3 Zwolle en bij te dragen aan ons evenement en de lokale gemeenschap? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken.

Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen, jongeren inspireren en groeikansen bieden. Word onze partner in succes en maak deel uit van de 3×3 Zwolle-familie.

Openingstijden feestdagen

3x3Zwolle:
11:00 tot 20:00