3X3 Unites: Inspiratie, Ontwikkeling, Impact

In onze missie van 3×3 Zwolle wordt versterkt door onze samenwerking met 3X3 Unites, een organisatie die sinds 2016 jongeren inspireert en ondersteunt om hun dromen na te jagen en een blijvende invloed uit te oefenen op hun eigen levens en de wereld om hen heen. Dit wordt gedaan vanuit de kracht van 3×3 als middel voor ontwikkeling.

Over 3X3 Unites

3X3 Unites gelooft in de kracht van het kleine stappen die leiden tot grote ontwikkelingen. Met 3X3 basketball als middel bieden ze jongeren handvatten om eigenaar te worden van hun ambities en door het pakken van eigenaarschap ook het succes. Hun leiderschapsprogramma is een cruciaal instrument, waar jongeren life-skills ontwikkelen en zelf hun ambities nastreven. Wereldwijd hebben ze ca. 1.000 jongeren opgeleid en vanuit hen weer vele anderen bereikt. 3X3 Unites organiseert meer dan 7.500 activiteiten en evenementen per jaar. From the Streets to the World Stage, dus vanaf de straat tot en met de internationale top.

Onze Samenwerking

Bij 3×3 Zwolle zijn we trots om samen te werken met 3X3 Unites, waarbij we hun missie omarmen en integreren in onze lokale gemeenschap. Voorafgaand aan ons 3×3 basketbaltoernooi in Zwolle ontvangen we ondersteuning van 3X3 Unites bij het activeren van de community. Tijdens de toernooidagen zelf zetten we de 3X3 Leaders in, opgeleid door 3X3 Unites, om bij te dragen aan de dynamiek en het succes van het evenement.

Samen bouwen we niet alleen aan een sterke basketbalgemeenschap, maar ook aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van de jongeren in Zwolle. Ontdek de synergie tussen 3X3 Unites en 3×3 Zwolle, waar inspiratie, ontwikkeling en impact samenkomen.

Mick Snijders

Fotograaf

Mijn naam is Mick Snijders en ik ben een 22 jarige fotograaf. Heel mijn jeugd heb ik gebasketbald (nu nog steeds) en dankzij mijn passies basketbal en fotografie heb ik het gecombineerd.

Moos Vreugdenburg

Videograaf

Al vier jaar werk ik als freelancer en ben ik beschikbaar voor diverse klussen, met een specialisatie in sportvideografie. Mijn passie ligt in het vastleggen van de mooiste acties en emoties, wat voor mij het filmen extra bijzonder maakt.

Openingstijden feestdagen

3x3Zwolle:
11:00 tot 20:00