Deel dit bericht

MIKL: The new generation of freedom komt naar 3×3 Zwolle

In aanloop naar het 3x3Zwolle Event is MIKL een belangrijke partner, als sponsor van Court 4 en leverancier van shirts voor de crew, refs & champions. Met hun filosofie, “The New Generation of Freedom,” belichamen ze perfect de kernwaarden van het toernooi: creativiteit, avontuur en het volgen van je eigen pad.

Passie en Gemeenschap

MIKL sluit naadloos aan bij de missie van 3×3 Zwolle: hoogwaardige basketball evenementen organiseren voor een breed publiek, terwijl ze lokale clubs ondersteunen. De unieke sponsoring van MIKL draagt bij aan een inclusief toernooi, waar plezier, passie en gemeenschap centraal staan.

Visie van Mike Schilder

Mike Schilder, eigenaar van MIKL, is nauw betrokken bij het evenement via zijn tweede bedrijf, Brandioos. Hij ontwierp het logo van 3x3Zwolle en ontwikkelde de website, wat het toernooi een unieke uitstraling geeft. Deze visuele identiteit weerspiegelt niet alleen de liefde voor urban sports, maar ook de wens om de gemeenschap via sport en onvergetelijke ervaringen te verbinden.

“Na 6 jaar voor Landstede Hammers te hebben gespeeld, heeft de stad, en met name natuurlijk de Zwolse basketbalcultuur, een plekje in mijn hart veroverd. Ik ben daarom ontzettend blij en trots dat we met MIKL & Brandioos een bijdrage kunnen leveren aan zo’n mooi basketbal initiatief als 3×3 Zwolle! – Mike Schilder”

Blijvende Samenwerking

De nauwe samenwerking tussen 3x3Zwolle en MIKL geeft het huidige en toekomstige toernooi een duidelijke uitstraling, waarbij de gezamenlijke liefde voor 3×3 basketbal en hoogwaardige evenementen naar voren komt. “Wij van 3x3Zwolle zijn enorm blij met deze samenwerking,” benadrukt het organisatie.

Het eerste toernooi van 2024 markeert een nieuwe stap in het verbinden van de gemeenschap en het neerzetten van 3×3 basketbal als een vaste waarde in Zwolle.

 

Openingstijden feestdagen

3x3Zwolle:
11:00 tot 20:00