Deel dit bericht

Landstede Hammers sponsor van Court 5 bij 3×3 Zwolle

In een positieve ontwikkeling voor basketbalfans en de lokale gemeenschap heeft Landstede Hammers zich als trotse sponsor van Court 5 verbonden aan het komende 3×3 Zwolle toernooi. Deze samenwerking benadrukt de sterke band van Landstede Hammers met de basketbalgemeenschap en hun inzet om de sport in Zwolle en omgeving te bevorderen.

Waarom Landstede Hammers deze sponsoring steunt

Gerrard Vinke van Landstede Hammers benadrukt hun motivatie voor betrokkenheid bij dit evenement: “Landstede Hammers is een podium voor talent. 3×3 is een prachtige vorm van basketbal waar we als Hammers graag aan bijdragen!” De sponsorstrategie van de club omvat een bewuste keuze om basketbal onder de aandacht te brengen via verschillende initiatieven, zoals camps en clinics in de regio en een tour langs scholen in Zwolle.

Vinke voegde toe: “Door ons te verbinden aan 3×3 Zwolle en specifiek aan Court 5, hopen we niet alleen de sport te promoten, maar ook andere bedrijven te inspireren de groei van basketbal in de regio te ondersteunen.”

Meer dan een toernooi
Het 3×3 Zwolle-evenement is meer dan een gewoon basketbaltoernooi; het is een levendig platform dat spelers en bezoekers van alle leeftijden samenbrengt. Met hoogwaardige wedstrijden, gemeenschapsvorming en kansen om unieke prijzen te winnen, is het evenement een plek waar iedereen welkom is. De organisatie richt zich op het organiseren van evenementen die lokale clubs ondersteunen en bijdragen aan de gemeenschap.

Toegankelijkheid en groei van basketbal

Toegankelijkheid is voor Landstede Hammers essentieel. Daarom organiseren ze steeds meer camps, clinics en een schooltour om basketbal bij scholen in Zwolle te promoten. Het ondersteunen van 3×3 Zwolle past in hun strategie om basketbal verder onder de aandacht te brengen. Het resultaat is al zichtbaar: het aantal actieve basketballeden bij verschillende verenigingen in Zwolle groeit, en het publiek in het Landstede Sportcentrum neemt toe.

Een oproep aan bedrijven

Met de steun van Landstede Hammers wil 3×3 Zwolle meer bedrijven aanmoedigen om te investeren in de groei van basketbal en de lokale gemeenschap. Het evenement biedt bedrijven de kans zich te profileren in een energieke en positieve setting terwijl ze bijdragen aan de ontwikkeling van sport in de regio.

Doe mee aan het evenement

Bedrijven en individuen die geïnteresseerd zijn in sponsoring of deelname aan het 3×3 Zwolle-evenement kunnen terecht op de officiële website voor meer informatie. Samen met Landstede Hammers kijkt 3×3 Zwolle uit naar een succesvol en gedenkwaardig toernooi.

Openingstijden feestdagen

3x3Zwolle:
11:00 tot 20:00