Het eerste 3x3Zwolle event

We zijn supertrots om te delen dat het eerste 3X3Zwolle event een enorm succes was! In sporthal Victorium hebben we een top evenement neergezet met een geweldige sfeer en een vlekkeloze organisatie. Dit succes danken we aan ons fantastische team: Klaas, Pelle, Thomas en Brian. Ondanks dat we enkele evaluatiepunten hebben voor het volgende event, kijken we nu al uit naar de volgende editie van 3X3Zwolle!

Onze scheidsrechters kwamen vanuit heel Nederland en zelfs vier uit Duitsland om ervoor te zorgen dat de wedstrijden soepel verliepen. Dankzij hun inzet verliepen de games zonder incidenten, maar met volop intens en spannend 3X3 basketbal. We hebben genoten van veel close games en prachtige winnaars. Felicitaties aan:

MIXU12 uit Enschede
Mannen/Vrouwen U14 uit Leiden
Mannen U16 uit Bielefeld
Zwolle Vrouwen U18
Mannen U18 uit Bielefeld
Mannen 18+ met een Landstede Hammers verleden

Met trots kunnen we melden dat bij deze eerste editie direct al 47 teams meededen, wat neerkomt op een totaal van 175 spelers verdeeld over 6 categorieën.

Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers en iedereen die ons heeft geholpen dit eerste evenement mogelijk te maken. Zonder jullie inzet was dit niet gelukt.

De aftermovie van Moos & Guido en de foto’s gemaakt door Mick staan nu online. Bekijk ze hier en beleef de energie en passie van het event opnieuw!

Tot slot willen we onze partners bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons, waardoor we dit toernooi konden realiseren. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen om nog meer geweldige 3X3Zwolle evenementen te organiseren.

The first champions of 3x3Zwolle

Partners

& sponsoren

3x3Zwolle 15-6-24

Openingstijden feestdagen

3x3Zwolle:
11:00 tot 20:00